Tgrt Haber

Brüksel’de terör örgütü PKK yandaşları gurbetçi gence saldırdı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
25 May 2023 05:53 - Güncelleme : 25 May 2023 05:59
Brüksel’de terör örgütü PKK yandaşları gurbetçi gence saldırdı!
terör örgütü,pkk,brüksel,saldırı

Son dakika haberi: Belçika’da 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanı Seçimi’nin ikinci tur oy verme işleminin tamamlanmasının ardından oy kullanılan binadan ayrılan bir genç, terör örgütü PKK yanlıları tarafından sokakta saldırıya uğrayarak yaralandı.

Belçika’nın başkenti Brüksel’de terör örgütü PKK yandaşları rahat durmuyor. Anadolu Ajansı'nın haberine göre geçtiğimiz gün Cumhur İttifakı’nın sandık müşahitlerine saldıran terör örgütü yandaşları bu sefer de bir gurbetçi gence saldırdı. Oy kullanmanın 22.00 itibarıyla sona ermesinin ardından terör destekçileri oy verme merkezinden ayrılan bir genci kesici aletle yaraladı.

TERÖR ÖRGÜTÜ LEHİNE SLOGAN ATTILAR…

Saldırıya uğrayan genç, yüzünden yaralandı. Bunun üzerine Expo alanının dışındaki caddede, yaralanan gence destek olmak isteyenlerle saldırganlar arasında gerginlik yaşandı. Görgü tanıkları, gence saldıran grubun terör örgütü PKK lehine slogan attığını aktardı.

Yaralı genç ambulansla hastaneye götürülürken sokaktaki bazı araçlar da zarar gördü. Olay yerine gelen ekipler gerginliğin artması üzerine karşı karşıya gelen grubu ayırdı. Seçmen ve sandık görevlileri ise sorunsuz tamamlanan oy verme işleminin ardından Expo alanından ayrıldı.

Brüksel’de terör örgütü PKK yandaşları gurbetçi gence saldırdı!
 

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...