Tgrt Haber

Camilla Parker Bowles kimdir? Kral Charles'in eşi Camilla Parker kraliçe olabilir mi? Camilla kaç yaşında?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
10 Eylül 2022 11:34 - Güncelleme : 10 Eylül 2022 12:22
Camilla Rosemary kimdir?
kraliçeelizabeth,prenscharles,camillaparker

Kraliçe Elizabeth’in hayatını kaybetmesi sonrası oğlu Charles resmen İngiltere'nin yeni kralı ilan edildi. Yeni kral 3. Charles için 41 pare top atışı yapılacak. İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in vefatının ardından yas dönemi sona erdikten sonra yaklaşık 1 sene sonra Prens Charles, Kraliçe’nin yerine resmen tahta çıkacak. Peki, yeni kraliçe kim olacak? Camilla Parker kraliçe olabilir mi? Camilla Parker gençliği! Camilla Parker kaç yaşında? Camilla Parker Bowles kraliçe mi oldu?

Camilla Rosemary kimdir?

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in oğlu, Galler Prensi, Charles Philip Arthur George Mountbatten-Windsor, Elizabeth'in ölümünün ardından kral olacak. Cornwall unvanı, oğlu Prens William ve onun eşi Kate Middleton’a verilecek.  

CAMILLA PARKER KRALİÇE OLACAK MI?

Kraliçe Elizabeth’in hayatını kaybetmesiyle ünvanlarda değişti. Prens Charles'ın kral olmasının ardından Kraliçe'nin vasiyetine göre Charles’ın eşi Camilla Parker Bowles, kraliçe olacak. Middleton ise artık"prenses" olacak.

KRALİÇE KİM OLACAK?

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in hayatını kaybetmeden kısa süre önce vasiyet niteliğinde bir mesaj yayınladı. 96 yaşında hayatını kaybeden Kraliçe Elizabeth, ölümünden sonra veliaht Prens Charles'ın kral olmasını, eşi Cornwall Düşesi Camilla'nın ise "kraliçe" olmasını belirtti. 

CAMILLA PARKER ROSAMARY KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? 

17 Temmuz 1947 doğumlu Camilla Rosemary, asıl adı Camilla Rosemary Mountbatten-Windsor olan ya da daha önceki eşinin soyadıyla Camilla Parker Bowles, Kraliçe Elizabeth’in hayatını kaybetmesiyle kral olan Charles'ın ikinci eşidir. Prens Charles ile küçük yaşlardan itibaren ilişkisi olduğu konuşulan Camilla Rosemary, 2005 yılındaII. Elizabeth'in onayı ile Charles ile evlendi.

Camilla Parker Bowles kimdir? Kral Charles'in eşi Camilla Parker kraliçe olabilir mi? Camilla kaç yaşında?

CAMILLA PARKER DIANA OLAYI

Camilla Parker, Prens Charles ile küçük yaşlarda aşk yaşamasına rağmen hem kendisinin, hem de prensin evliliğinin gecikmesine sebep olmuş; hatta Diana ile Charles ayrılığı bu ilişkiyle bağdaştırılmıştır. Diana Spencer'in ölümü sonrası Veliaht Prens Charles ile 2005 yılında II. Elizabeth'in onayı ile evlendi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...