Tgrt Haber

Çayı geç hazırlayan eşini öldürüp kılıçla başını kesti

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
21 Aralık 2023 09:43 - Güncelleme : 21 Aralık 2023 09:44
Çayı geç hazırlayan eşini öldürüp kılıçla başını kesti
hindistan,kadın cinayeti

Hindistan'da yaşanan olay tüyler ürpertti. Eşinin geç çay hazırlamasına sinirlenen adam önce karısını bıçakladı daha sonra da kılıçla başını kesti. Korkunç olay ülkenin gündemine oturdu.

Hindistan'ın başkent Delhi yakınlarındaki Uttar Pradesh eyaletinin Faljagadh köyünde korkunç bir olay yaşandı. 50 yaşındaki Dharamveer isimli şahıs, eşi kahvaltıda çayı geç hazırlayınca dehşet saçtı. 

Kahvaltı masasına oturan adam, eşine çayın hazır olup olmadığını söyledi. 10 dakikaya hazır olacağını duyan adam adeta çıldırdı.

KILIÇLA BAŞINI KESTİ 

Çiftin dört çocuğu başka bir odada uyurken Dharamveer, karısını önce öldürdü daha sonra da evde bulunan kılıçla başını kesti. Annlerinin çığlıklarına koşan çocuklar talihsiz kadını kurtarmaya çalışsa da başarılı olamadı. Çocuklar ise korkunç sondan odalarına kaçarak kurtuldu. 

Kahvaltı için çayı erken hazırlamayan eşini kafasını keserek öldürdü

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...