Tgrt Haber

CEO'nun korkunç ölümü: Kutlamalar sırasında yere çakıldı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Dailymail
21 Ocak 2024 09:01 - Güncelleme : 21 Ocak 2024 09:01
hindistan

Hinditan'da Vistex adlı teknoloji şirketinin CEO'su Sanjay Shah, kutlama etkinliklerinde korkunç bir şekilde hayatını kaybetti.

Hindistan'daki teknoloji şirketi Vistex'in düzenlediği 2 günlük kutlama etkinliklerinde yaşanan kazada şirketin CEO'su Sanjah Shah, yaşanan kaza sonucunda feci şekilde hayatını kaybetti. Sahnenin üzerine kurulan platforma çıkarak konuşma yapan CEO Shah ve şirketin üst düzey isimlerinden Vishwanath Raju Datla'yı taşıyan kafes benzeri yapının halatlarından biri koptu. Kutlamalar felakete dönüştü.

Yerden 15 metre yüksekte olan kafes şok edici bir hızla yere çakıldı. Bu anları kameraya kaydeden şirket çalışanlarının videosunda adamlardan birinin ters dönerek kafa üstü yere çakıldığı görülüyor. 

Shah'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirtilirken Datla'nın ise durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

PLANLI BİR GÖSTERİYDİ

1999 yılında danışmanlık şirketini kuran Shah'ın müşterileri arasında GM, Yamaha ve Coca-Cola gibi markalar yer alıyordu. Dünyanın farklı bölgelerinde 20'den fazla ofisi olan Shah'ın ölümünden sonra yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Shah ve Raju'nun sahnenin tepesine çıkarılması iki günlük kutlamaları başlatmak için planlanmış bir gösteriydi.''

Kaynak: Dailymail
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...