Tgrt Haber

Denizdeki doğum günü kutlaması faciaya dönüştü: 4 kişi öldü

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 May 2023 12:19 - Güncelleme : 29 May 2023 12:28
italya,doğum günü,turist

İtalya'nın kuzeyinde çıkan fırtınada turistleri taşıyan bot alabora oldu. Denizde doğum günü kutlayan turistler, 4 arkadaşlarını toprağa verdiler.

İtalya’nın kuzeyindeki Maggiore Gölü’nde dün akşam doğum günü kutlaması yapan turistleri taşıyan bot fırtınaya yakalandı. En az 25 kişinin bulunduğu botun alabora olması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.

İngiltere, İtalya ve İsrail vatandaşlarının bulunduğu botun alabora olmasıyla göle düşen bazı turistler kıyıya kadar yüzmeyi başardı.

Denizdeki doğum günü kutlaması faciaya dönüştü: 4 kişi öldü

Lombardy Bölgesi Başkanı Attilio Fontana, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda olayı “kötü hava şartlarının neden olduğu çok ciddi bir kaza” olarak nitelendirdi.

Denizdeki doğum günü kutlaması faciaya dönüştü: 4 kişi öldü

İtalya itfaiyesi, 19 kişinin kurtarıldığını ve arama kurtarma helikopterlerinin de yardımıyla kayıplar için aramaların sürdüğünü açıkladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...