Tgrt Haber

Diş ağrısıyla gitti ölümcül hastalığını öğrendi! Mücadelesi umut oldu

13 Eylül 2022 11:20 - Güncelleme : 13 Eylül 2022 11:43
Diş ağrısıyla gitti ölümcül hastalığını öğrendi! Mücadelesi umut oldu
tümör,iskoçya

İskoçya'da hayatını idame ettiren Emma Webster, diş ağrısı şikayetiyle hastaneye gitti ve kanal tedavisi sırasında yapılan incelemelerde ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğrendi. Emma, yaşadıkları yüzünden kendi cenazesini bile planlarken mücadelesini kazanarak diğer insanlara umut oldu.

29 yaşındaki Emma Webster, uzun süre çektiği diş ağrıları için bir hastaneye gitti ve diş hekimi, kanal tedavisi olması gerektiğini söyledi.Webster'in kanal tedavisinin ardından diş ağrıları hiç kesilmedi, kullandığı ağrı kesiciler de fayda etmedi. Zaman geçtikçe ağrı tüm yüzüne yayıldı ve Webster, zamanla görüşünü kaybetmeye, etrafı bulanık görmeye başladı. Bu belirtilerin ardından MRI taramasına giren Webster, sağ gözünün arka tarafında bir tümör olduğunu öğrendi.

Yapılan testlerin ardından beyin tümörü olduğunu öğrenen Emma Webster, oğlunun onsuz ne yapacağını düşünerek yıkıldı. Hastalığını öğrendiğinde öleceğini düşünen Webster, "Cenazemi planlamaya başlamaya hazırdım" dedi.

Diş ağrısıyla gitti ölümcül hastalığını öğrendi! Mücadelesi umut oldu

Emma Webster'in ailesinden de çok sayıda beyin tümörü nedeniyle hayatını kaybeden kişi olunca umudu iyice tükendi fakat tümörün iyi huylu olduğu yani kanserli olmadığı öğrenildi. Beyin tümöründen ölen anneannesi gibi olmak istemeyen Webster, bir ameliyat geçirdi ve tümörün yüzde 70'i alındı. 

Diş ağrısıyla gitti ölümcül hastalığını öğrendi! Mücadelesi umut oldu

Ameliyatın ardından bu kez de denge sorunları yaşamaya başlayan, güçten düşüren baş ağrıları ile başbaşa kalan Webster, yeni bir ameliyat daha geçirdi. 8 saat süren ameliyatın ardından Emma Webster, şimdilerde yıllık taramalara giriyor ve tümörün durumu kontrol ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...