Tgrt Haber

İran'da doğum günü kutlaması faciayla bitti: 4’ü çocuk 8 kişi öldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Haziran 2022 22:34 - Güncelleme : 14 Haziran 2022 22:51
İran'da doğum günü kutlaması faciayla bitti: 4’ü çocuk 8 kişi öldü
İran,Patlama,Tahran

İran'da bir kafede düzenlenen doğum günü kutlaması faciayla sonuçlandı. Balon şişirmek için kullanılan helyum gazının patlaması sonucu 4'ü çocuk 8 kişi hayatını kaybetti.

İran’ın başkenti Tahran'da kafede düzenlenen doğum günü kutlaması sırasında meydana gelen patlama faciayla bitti. Kutlama sırasında balonların şişirlmesi için kullanılan helyum gazı sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı patladı.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Ortalığın savaş alanına döndüğü patlamada, 4'ü çocuk 8 kişi hayatını kaybetti. Feci olayla ilgili İran Acil Servisler Sözcüsü Müçteba Halidi'nin yaptığı açıklamada, patlamanın akşam saatlerinde meydana geldiği ve ekiplerin çok hızlı bir şekilde bölgeye gönderildiğini belirtti.

ÖLENLERİN ARASINDA 3 YAŞINDA BİR ÇOCUK VAR

Halidi yaptığı açıklamanın devamında, "Patlamanın doğum günü kutlaması sırasında balonları şişirmek için kullanılan helyum gazı nedeniyle meydana geldiği tespit edildi" dedi. Halidi, “3 çocuk, 3 kadın ve bir erkek olay yerinde hayatını kaybederken henüz 3 yaşında olan bir çocukta hastanede yaşamını yitirdi" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Raşit şakayık14 Haziran 2022 23:58

ALLAH RAHMET eylesin herkeze

Sonraki Haber Yükleniyor...