Tgrt Haber

Elektronik sigara içen kadının 'ciğerleri kızarmış tavuk gibi patladı'

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
16 May 2024 11:01 - Güncelleme : 16 May 2024 11:18
Elektronik sigara içen kadının 'ciğerleri kızarmış tavuk gibi patladı'

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan Hannah Roth, elektronik sigara yüzünden az kalsın ölüyordu. Roth'un oğlu annesinin ciğerlerinden gelen ses nedeniyle ''kızarmış tavuk gibi patladı'' yorumunda bulundu. 

Elektronik sigaranın zararları üzerine yapılan araştırmalarda ortaya konan büyük tehlikeye rağmen her geçen gün kullanımı artıyor. ABD'de 30 yaşındaki Hannah Roth, az kalsın elektronik sigara nedeniyle hayatından oluyordu.

4 yıl boyunca elektronik sigara kullanan Hannah'nın ciğerlerinden şiddetli bir patlama sesi geldi, kadının ateşi 40 dereceye ulaştı, acil olarak hastaneye kaldırıldı. 

Elektronik sigara içen kadının 'ciğerleri kızarmış tavuk gibi patladı' - 1. Resim

''GÜNÜN HER SAATİ ELEKTRONİK SİGARA İÇİYORDUM''

Doktorlar, Hannah'nın akciğerlerinin 80'li yaşlarındaki birinin ciğerlerine benzediğini söyledi. 

Hannah, "Doktor içeri girdi ve bana röntgenimi gösterdi. Elektronik sigara kullanıp kullanmadığımı sordu. Bu yüzden zatürre oldun dedi. Çantamdaki elektronik sigarayı alıp çöpe attı. Günün her saati içiyordum. Bir anne olarak oldukça korkutucuydu. Bakmam gereken iki çocuğum olduğu için tekrar elektronik sigara kullanamayacağımı biliyorum" diye konuştu. 

Roth'un 10 yaşındaki oğlu, "annemin ciğerleri kızarmış tavuk gibi patladı" ifadelerine yer verdi. 

Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...