Tgrt Haber

Firari 3 mahkum yatla gezen ABD'li çifte dehşeti yaşattı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: The Sun
27 Şubat 2024 16:52 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 17:07
Firari 3 mahkum yatla gezen ABD'li çifte dehşeti yaşattı
abd,cinayet

Amerikan çift Kathy Brandel ve Ralph Hendry'nin yatı cezaevinden kaçan mahkumlar tarafından kaçırıldı. Polis, çiftin, mahkumlar tarafından okyanusa atıldığını düşünüyor. 

Grenada açıklarında yatlarıyla gezen ABD'li çift Kathy Brandel ve Ralph Hendry korkunç bir cinayete kurban gittiler. ABD'li çiftin ölümünden önce hapishaneden 3 mahkum kaçtı. Mahkumlar, Amerikan çiftin yatını kaçırdı ve muhtemelen çifti okyanusa atarak öldürdüler. Polis, firarileri yatta yakaladı.

The Sun'ın haberine göre, Grenada Kraliyet Polis Gücü komiseri Don McKenzie düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

"Bilgiler, Grenada ve St. Vincent arasında seyahat ederken (şüphelilerin) yolcuları ortadan kaldırdığını gösteriyor.''

Firari 3 mahkum yatla gezen ABD'li çifte dehşeti yaşattı - 1. Resim

Çiftin cesetleri ise henüz bulunamadı. Polis firarilerin kimliklerine dair açıklamalarda bulundu. Firarilerin kimlikleri, 30 yaşındaki Ron Mitchell, 19 yaşındaki Trevon Robertson ve 25 yaşındaki Abita Stanislaus olarak açıklandı. 

Firari 3 mahkum yatla gezen ABD'li çifte dehşeti yaşattı - 2. Resim

Polis, 3 mahkumun aralık ayında soyguna karıştıklarını bu yüzden tutuklu olduklarını da açıkladı. Ayrıca çiftin öldürüldüğüne dair kanıtlar olduğunu fakat henüz doğrulamadığı belirtildi.

Firari 3 mahkum yatla gezen ABD'li çifte dehşeti yaşattı - 3. Resim

Polis sözcüsü Junior Simmons, "Güvertede ve kabinde çeşitli eşyalar saçılmıştı ve gemide kana benzeyen kırmızı bir madde görüldü" dedi.

Kaynak: The Sun
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...