Tgrt Haber

Cezaevinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a deprem taziyesi! Sosyal medyadan Türkçe paylaşım yaptı...

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Şubat 2023 11:44 - Güncelleme : 22 Şubat 2023 11:53
Cezaevinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a deprem taziyesi! Sosyal medyadan Türkçe paylaşım yaptı...
gürcistan,cezaevi,erdoğan,deprem

Son dakika haberi: Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından dünyanın farklı noktalarından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a taziye mesajları gelmeye devam ediyor. Gürcistan’ın tutuklu eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili deprem sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi ve sosyal medya hesabından Türkçe paylaşımda bulundu.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma yol açan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler binlerce vatandaşımızın hayatını kaybetmesine yol açtı. Deprem bölgesinde zaman zaman artçı sarsıntılar meydana gelirken bölgede konteyner kentlerin kurulması ve çadır kentlerin oluşturulması için çalışmalar sürüyor.

CEZAEVİNDEN TAZİYESİNİ İLETTİ

Deprem sonrası bölgeye dünyanın farklı noktalarından kurtarma ekipleri gelirken liderler de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a taziye telefonları ve mesajlarını iletti. Gürcistan'da 1 Ekim 2021'de tutuklanan eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili, tedavi gördüğü klinikten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.

“TÜRKLERİN ACISINI HİSSEDİYORUZ”

Saakaşvili, resmi sosyal medya hesabından Türkçe yayınladığı mesajında, "Ülkenizde yaşanan trajedi nedeniyle içten ve derin başsağlığı dileklerimi lütfen kabul edin. Yaşanan trajediden dolayı Gürcistan ve Ukrayna'da derin üzüntü duyuyoruz ve oradaki vatandaşların, kardeşlerimiz Türklerin acısını hissediyoruz" dedi.

Bu sıkıntılı dönemde Erdoğan'ın liderliğine derinden hayranlık duyduğunu dile getiren Saakaşvili, "Eminim ki, bu durumla başa çıkma şekliniz Türkiye'nin mümkün olduğunca depremlerin sonuçlarının üstesinden gelmesine, hayranlık uyandırmasına yardımcı olacaktır" ifadelerini kullandı.

Cezaevinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a deprem taziyesi! Sosyal medyadan Türkçe paylaşım yaptı...

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...