Tgrt Haber

Hamas'tan İsrail açıklaması: Yeşil ışık yaktılar

Editör: Furkan Günler / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Ocak 2024 21:34 - Güncelleme : 20 Ocak 2024 22:00
Hamas'tan İsrail açıklaması: Yeşil ışık yaktılar
İsrail,Gazze,Hamas,

İsrail-Hamas çatışmaları devam ediyor. Hamas Siyasi Büro Üyesi Musa Ebu Marzuk, hareketin İsrailli esirleri tutmak istemediğini ve yeni bir esir takası anlaşması arayışında olduğunu söyledi. Marzuk, "Sonunda İsrail bir anlaşma yapmak zorunda kalacak." dedi.

Son dakika haberine göre; İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 106 gündür devam ediyor. İsrail ordusu bölgeyi yoğun bir şekilde vururken, Gazze Şeridi’nde tutulan esirlerin durumu ise bilinmiyor.

Hamas Siyasi Büro Üyesi Musa Ebu Marzuk, hareketin İsrailli esirleri tutmak istemediğini ve yeni bir esir takası anlaşması arayışında olduğunu açıkladı.Hamas'tan İsrail açıklaması: Yeşil ışık yaktılar

'SONUNDA İSRAİL BİR ANLAŞMA YAPMAK ZORUNDA KALACAK'

Hamas Siyasi Büro Üyesi Musa Ebu Marzuk yaptığı açıklamada, Hamas hareketinin İsrailli esirleri tutmak istemediğini ve yeni bir esir takası anlaşması arayışında olduğunu söyledi. Marzuk, “Sonunda İsrail bir anlaşma yapmak zorunda kalacak, çünkü 100 günden fazla süren savaşta hiçbir esiri zorla geri alamadı” dedi.

Hamas'tan İsrail açıklaması: Yeşil ışık yaktılar

HUSİLERE TEŞEKKÜR 

Yemen’deki Husilere yönelik de konuşan Marzuk, Hamas’ın Husilerin Filistin halkına verdiği desteği ve Gazze Şeridi’ndeki savaşı sona erdirmeye yönelik tüm çabalarını takdir ettiğini belirterek, “Tüm güçleri bu soykırımı sona erdirmek için cesur ve ilkeli tutumlar almaya çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...