Tgrt Haber

Hindistan'da konserde izdiham çıktı: 4 ölü, 60 yaralı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
26 Kasım 2023 09:52 - Güncelleme : 26 Kasım 2023 10:17
Hindistan'da konserde izdiham çıktı: 4 ölü, 60 yaralı
Hindistan,konser,izdiham

Hindistan'da bir üniversitede düzenlenen konser sırasında izdiham oluştu. İzdiham nedeniyle 4 kişi hayatını kaybetti, 60'tan fazla kişi de yaralandı.

Dünyanın en kalabalık nüfuslu ülkesi Hindistan'da, üniversitedeki bir festival kapsamında düzenlenen konserde facia yaşandı.

Hindustan Times'ın haberine göre,Cochin Bilim ve Teknoloji Üniversitesinde düzenlenen festivalde, Hintli şarkıcı Nikita Gandhi'nin konseri sırasında izdiham yaşandı.

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

İzdihamda 4 kişi yaşamını yitirdi, 60'tan fazla kişi yaralandı. Yetkililer, konserin düzenlendiği yerin giriş ve çıkışının aynı olması nedeniyle acı olayın meydana geldiğini öne sürdü.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Eyalet Başbakanı Pinarayi Vijayan, X sosyal medya platformunda yaptığı açıklamada, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileyerek olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğünü ifade etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...