Tgrt Haber

Hollanda'da Türk kardeşlere silahlı: 2 ölü

31 Mart 2022 00:51 - Güncelleme : 31 Mart 2022 06:09
Aile yakınları, ölen kişilerin Türkçe bir haber sitesi sahibi H.T. ile kardeşi A.T. olduğunu doğruladı.

Hollanda'da bir restorana düzenlenen silahlı saldırıda 2 Türk kardeş hayatını kaybetti. Görgü tanıkları, saldırganın restorana girer girmez Türk kardeşleri hedef aldığını belirtirken, polisler saldırganın yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Aile yakınları, ölen kişilerin Türkçe bir haber sitesi sahibi H.T. ile kardeşi A.T. olduğunu doğruladı.

Hollanda'da bir restoranda yemek yiyen Türk kardeşler, uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Saldırganın doğrudan 2 Türk'ü hedef alması nedeniyle olayın ırkçı bir saldırı olup olmadığı araştırılıyor.

Ülkenin kuzeyinde bulunan Zwolle şehrindeki bir McDonald's restoranında yemek yiyen Türkçe bir haber sitesi sahibi H.T. ile kardeşi A.T., içeri giren bir saldırganın açtığı ateş sonucu can verdi.

SALDIRGAN DOĞRUDAN TÜRKLERİ HEDEF ALDI

Yerel basının bir görgü tanığına dayandırdığı habere göre, silahlı saldırgan içeri girer girmez hedefindeki 2 Türk'e ateş açtı. Saldırının ardından insanlar panikle dışarı kaçarken saldırgan da kayıplara karıştı.

Saldırı anında içeride çocuklu ailelerin de bulunduğu restorandaki kişilerin olaya birebir şahit olduğu belirtildi.

Bölgede geniş güvenlik önlemleri alan Hollanda polisi, saldırganın yakalanması için operasyon başlattı.

 

 

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...