Tgrt Haber

Irak'taki saldırılarda 18 kişi öldü, 37 kişi de yaralandı

25 Ocak 2014 10:39
Irak'taki saldırılarda 18 kişi öldü, 37 kişi de yaralandı
ırak'ta şiddet, ırak'ta kan durmuyor, ırak'da saldırılar,

Irak'ın Bakuba, Felluce, El-Amiriye kentlerinde düzenlenen saldırılarda 18 kişi öldü, 37 kişi yaralandı.

Irak'ın Bakuba kentine düzenlenen havan saldırısında 8 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı belirtildi. Hastane kaynaklarından alınan bilgiye göre, Bakuba ve el-Mikdadiye'yi birbirine bağlayan karayolu üzerinde yer alan el-Mola Cevad köyüne havan saldırısı düzenlendi. Olayda aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 6'sı aynı aileden 8 kişi öldü, 11 kişi yaralandı. Saldırıda çok sayıda evin yıkıldığı ya da ağır hasar gördüğü ifade edildi. Öte yandan, Irak'ın Felluce kentine düzenlenen bombardımanda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 8 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.
Bu arada, güvenliklarından alınan bilgiye göre, Bağdat'ın batısındaki el-Amiriye bölgesinde yol kenarına park edilmiş bomba yüklü araç uzaktan kumandayla patlatıldı. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı. Öte yandan kentin güneyindeki es-Seyyidiyye bölgesinde meydana gelen patlamada 9 kişinin yaralandığı, binalarda hasar meydana geldiği kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...