Tgrt Haber

İran ordusunda cinnet dehşeti: Bir asker 5 silah arkadaşını öldürdü

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Ocak 2024 01:49 - Güncelleme : 22 Ocak 2024 01:55
İran ordusunda cinnet dehşeti: Bir asker 5 silah arkadaşını öldürdü
iran,asker

İran'ın Kirman kentinde bulunan askeri üste bir askerin yatakhaneyi basıp ateş açarak beş silah arkadaşını öldürdüğü öğrenildi. Saldırı sonrası kaçan askerin neden ateş açtığı bilinmezken, yakalanması için başlatıldığı bildirildi.

Son dönemde Suriye, Pakistan ve Erbil'e saldırılarda bulunan İran'ın ordusunda dehşet yaşandı. Kirman kentinde bulunan askeri üste bir asker cinnet getirdi.

YATAKHANEYİ BASARAK KURŞUN YAĞDIRDI

İran Ordusu Güneydoğu Bölge Karargahı Komutanı Tuğgeneral Amir Gholamalian yaptığı açıklamada, nöbet yerini terk eden bir askerin yatakhaneyi bastığını ve 5 silah arkadaşını vurarak öldürdüğünü ifade etti. 

Kimliği açıklanmayan askerin silah arkadaşlarına neden ateş açtığının henüz bilinmediğini aktaran Gholamalian, saldırının ardından üsten kaçan askeri yakalamak için operasyon başlatıldığını belirtti.

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...