Tgrt Haber

İsrail askerleri biri çocuk iki Filistinliyi katletti! 5 kişi ise yaralı

31 Mart 2022 10:24 - Güncelleme : 31 Mart 2022 10:41
Geçtiğimiz günlerde İsrail polisi, silahsız Filistinli genci sokak ortasında vurdu.

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin şehrinde biri çocuk 2 Filistinliyi katletti, 5 kişiyi ise yaraladı.

Geçtiğimiz günlerde İsrail polisi, silahsız Filistinli genci sokak ortasında vurdu.

İsrail'in işgali altındaki Batı Şeria'nın Cenin şehrinde İsrail askerleri baskın düzenledi. Baskın sırasında, İsrail'in askerleri 17 yaşındaki bir çocuk ve 23 yaşındaki bir genci vurarak öldürdü. Filistin Sağlık Bakanlığı, sabah saatlerindeki açıklamasında, İsrail askerlerinin gerçek mermilerle vurduğu 3'ü ağır olmak üzere yaralı 5 Filistinlinin Cenin'deki İbn Sina Hastanesi'ne kaldırıldığını duyurdu.

İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada ise Filistinli bazı isimlerin gözaltına alınması için Cenin Mülteci Kampı'na askeri operasyon başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada, kamptaki Filistinlilerin İsrail askerlerine ateş açtığı ve hafif yaralanan bir askerin hastaneye kaldırıldığı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...