Tgrt Haber

Zulüm bitmiyor: İsrail güçleri yaşlı çiftçiyi darp edip traktörüne el koydu

01 Nisan 2022 08:42 - Güncelleme : 01 Nisan 2022 09:03

İsrail güçlerinin Filistinlilere zulmü bitmek bilmiyor. İşgal altındaki Batı Şeria bölgesinde Filistinli yaşlı çiftçiyi darp eden İsrail güçleri, traktörüne el koydu.

İsrail güçlerinin Filistinlilere zulmü hiç durmadan devam ediyor. Batı Şeria bölgesinde bulunan El Halil kentinde yer alan Al-Tawana köyünde Filistinli yaşlı bir çiftçi, İsrail güçleri tarafından yerlerde sürüklendi ve darp edildi. İsrail güçleri darp ettikleri Mufdhi Rabai isimli çiftçinin traktörüne de el koydu.

Rabai'nin saldırının ardından fenalaştı, tedavi için Abu Al-Hassan Al-Qassem Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi. 

Öte yandan dün ise Batı Şeria'nın Cenin şehrinde İsrail askerlerinin baskını sırasında 17 yaşındaki bir çocuk ve 23 yaşındaki bir genç vurularak öldürüldü. Filistin Sağlık Bakanlığı açıklamasında İsrail askerlerinin gerçek mermilerle vurduğu 3'ü ağır 5 yaralının olduğunu, yaralıların hastaneye kaldırıldığını belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...