Tgrt Haber

İsrail'de silahlı saldırı: 2 ölü 6 yaralı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
27 Mart 2022 22:48 - Güncelleme : 27 Mart 2022 23:00

Son dakika haberi: İsrail’in Hadera şehrinde meydana gelen silahlı saldırıda 2 kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin de yaralandığı açıklandı.

İsrail’in Hadera şehrinde silahlı saldırı yaşandığı bildirildi. Kentte kimliği belirsiz 2 saldırgan otomatik silahlarla saldırıyı başlattı.

SALDIRGAN VURULDU

Saldırıda, 2 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı. Yaralılar arasında 3 polis memurunun olduğu ifade edilirken, 4 yaralının durumunun ise ağır olduğu aktarıldı. ZAKA Acil Servisi tarafından yapılan açıklamada, saldırganların güvenlik güçleri tarafından vurularak etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Polis tarafından yapılan açıklamada ise, saldırganların bölgede bulunan bir grup gizli polis tarafından kısa bir çatışmanın ardından etkisiz hale getirildiği aktarıldı. İsrail basınında yer alan haberlerde ise, hayatını kaybeden 2 kişinin polis memuru olduğu ifade edilerek, güvenlik güçlerinin olayı terörizm olarak değerlendirdiği aktarıldı.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...