Tgrt Haber

Sosyal medya bunu konuştu: ABD Başkanı Joe Biden İklim Zirvesi'nde uyuyakaldı

02 Kasım 2021 10:30
Sosyal medya bunu konuştu: ABD Başkanı Joe Biden İklim Zirvesi'nde uyuyakaldı
joe biden,glasgow,iklim,abd

İskoçya'da düzenlenen COP26 İklim Değişikliği Zirvesi'nde ABD Başkanı Joe Biden, uyuyakaldı. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Dünya liderlerinin iklim felaketini önlemek adına toplandığı Glasgow'daki zirvede ABD Başkanı Joe Biden, açılış konuşması esnasında uyuyakaldı. Biden'ın o anları kameralara yansıdı ve bir anda gündemin en çok konuşulan konusu haline geldi.

Joe Biden'ın uyuyakaldığı anlarda bir yardımcısı yaklaşıp onu uyandırmadan önce 22 saniye gözlerini kapadı. New York Post'un haberinde Biden'ın Roma'daki zirveden hemen sonra Glasgow'a geçtiği bu yüzden yorgun olabileceği yer aldı. 

Öte yandan Biden, Trump yönetiminin Paris İklim Anlaşması'ndan çekilmesi nedeniyle özür diledi.

Göreve başlar başlamaz Paris İklim Anlaşması'na geri döndüğünü belirten Biden, "Bence özür dilememeliyim ama yine de geçmiş yönetim döneminde ABD'nin Paris İklim Anlaşması'ndan çekilmesi nedeniyle özür dilerim." ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...