Tgrt Haber

Joe Biden şakasını yaptı akıllara Donald Trump geldi

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Haziran 2023 12:12 - Güncelleme : 27 Haziran 2023 12:25
joe biden,şaka,abd,donald trump

ABD Başkanı Joe Biden, Hindistan Başbakanı Narendra Modi ile bir araya geldiği sırada yaptığı şaka ile gündem oldu. Akıllara eski Başkan Donald Trump geldi.

ABD Başkanı Joe Biden, geçtiğimiz günlerde Hindistan Başbakanı Narendra Modi ve ABD’li teknoloji şirketlerinin CEO’larıyla iki ülke arasındaki teknolojik kalkınmayı güçlendirmek amacıyla bir araya geldi. Toplantıdaki konuşmasına şaka yaparak başlayan Biden, ''Sadece teşekkür ediyordum. Neyse. Siz olmadan başladım. Birçok devlet sırrını ve paylaştığımız önemli bilgileri sattım'' dedi.

Biden’ın bu cümlesinden sonra Hindistan Başbakanı Modi ve toplantıya katılan iş adamları ile üst düzey siyasetçiler gülmeye başladı. Biden'ın bu şakasıyla beraber 'gizli belgeler' nedeniyle başı belada olan ABD'nin eski başkanı Donald Trump akıllara geldi.

ABD Başkanı Biden daha sonra ise ''Şaka bir yana. Biz buraya dünya çapındaki insanlarımızın hayatlarını değiştirmek amacıyla yeni teknolojiler geliştirmek ve tasarlamak için geldik'' ifadelerini kullandı.

DONALD TRUMP'IN 'GİZLİ BELGE' SKANDALI

Donald Trump'ın Florida eyaletinde bulunan Mar-a-Lago malikanesi, 2022 yılının 8 Ağustos sabahı FBI ajanlarınca düzenlenen baskınla aranmıştı.

Joe Biden şakasını yaptı akıllara Donald Trump geldi

Daha sonra yayınlanan baskınla ilgili "arama emri"nin detaylarında FBI ajanlarının, Casusluk Yasası kapsamında üç farklı federal yasanın olası ihlallerini araştırdıklarına yer verilmiş, baskında "çok gizli" damgalı 11 set belgenin alındığı da tutanaklara geçirilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...