Tgrt Haber

Kalkış için hazırlanan uçakta panik! 1 kişi gözaltına alındı  

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
09 Şubat 2024 23:53 - Güncelleme : 09 Şubat 2024 23:54
Kalkış için hazırlanan uçakta panik! 1 kişi gözaltına alındı  
Tayland,uçak,korku

Tayland’ın Chiang Mai şehrindeki Uluslararası Havalimanı'nda kalkış için izinlerini alan uçakta bir yolcu uçağın kapısını açarak şişme tahliye kaydırağını çalıştırdı. Polis ekipleri paniğe sebep olan Kanada vatandaşını gözaltına aldı. 

Kanada vatandaşı Wong Sai Heung, Tayland'ın Chiang Mai kentindeki Uluslararası Havalimanı'nda korkunç bir olayın yaşanmasına sebep oldu. Kalkışa hazırlanan Thai Airways'e ait TG121 sefer sayılı uçağın kapısını açan Heung, şişme tahliye kaydırağının da açılmasına sebep oldu.

UÇAK PİSTE KALDI

Airbus A320 tipi uçak pistte mahsur kaldı ve diğer uçuşların kalkış ve inişini geçici olarak engelledi. 

Teknisyenler, güvenlik yönetmeliklerine uygun olarak kapıyı onarıp inceledi. Geciken uçak, gece yarısından sonra Bangkok'a doğru havalandı. 

Kalkış için hazırlanan uçakta panik! 1 kişi gözaltına alındı   - 1. Resim

Yetkililerden yapılan açıklamada, "Tüm yolcular, pilotlar ve kabin memurları güvendedir" ifadelerine yer verildi. 

KANADA VATANDAŞI GÖZALTINA ALINDI! 

40 yaşındaki Heung, olay yerinde gözaltına alındı. Kapıyı açma sebebi bilinmeyen Heung'un iletişim kurmakta zorlandığı belirtildi. Polis, Heung'u kontrol amaçlı Suan Prung Psikiyatri Hastanesi'ne gönderdi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...