Tgrt Haber

Kırım köprüsünün patlamasının ardından bu video Putin'i çıldırtacak! Sosyal medyada viral oldu

08 Ekim 2022 15:03 - Güncelleme : 08 Ekim 2022 16:09
kırım,patlama,rusya,ukrayna

Rusya için oldukça stratejik ve sembolik öneme sahip olan Kırım köprüsünün Ukrayna tarafından havaya uçurulmasının ardından sosyal medyada yayılan bir video viral haline geldi. Ukrayna'yı destekleyenler tarafından hazırlanan video Rus lider Putin'in sözleriyle başlıyor ardından patlama anı ekranlara geliyor.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 24 Şubat'ta verdiği askeri emirle başlayan Ukrayna'nın işgali 8 aydır devam ediyor. Rusya, ordusuyla elde edemediği başarıyı sahte referandumun ardından ilhakla elde etmeye çalıştı ve Ukrayna'nın 4 bölgesini ilhak ettiğini açıkladı. Ukrayna ise Rusya'nın bu hamlesinin ardından ilhak bölgelerine yöneldi. Ukrayna ordusu, ilhak edilen bölgelerdeki şehirleri bir bir Rusların elinden alırken son bomba ise Kırım'a düştü. 

Kırım köprüsünün patlamasının ardından bu video Putin'i çıldırtacak! Sosyal medyada viral oldu

Rus lider Putin'in 70. doğum gününden bir gün sonra Ukrayna, Rusya'ya ağır bir darbe vurdu. Putin'in 2014 yılında ilhak ettiği Kırım'da Rusya'ya bağlayan devasa köprü büyük bir patlama sonucu havaya uçtu. Ukrayna ''Bu başlangıç'' açıklaması yaparken Rusya, güçlü bir karşılık vereceklerini açıkladı.

Kırım köprüsünün patlamasının ardından bu video Putin'i çıldırtacak! Sosyal medyada viral oldu

Sosyal medyada ise Kırım'daki köprünün havaya uçması en çok konuşulanlar arasına girdi. Özellikle Putin'i oldukça kızdıracak bir video baya ilgi gördü. Putin'i diline dolayan Ukrayna destekçileri, Putin ile patlama anını birleştirdikleri bir videoyu sosyal medyaya yükledi ve video binlerce kişi tarafından izlendi.

Videoda Putin'in, ''Ben 3 dediğimde derin bir nefes alın'' demesinin ardından Kırım köprüsünün havaya uçma anları görünüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Rahmet 8 Ekim 2022 15:39

Putin kopru saldirisinin cevabini verecektir. Savas bu sekde minimum 10 yil surer. Sonucta isgal altindaki topraklar birisi isgal etmek icin savasiyor biri vatanini korumak icin. Arada cok fark var. Nukleer demek o topragi tamamen kaybetmek demektir. En az 100 yil etkisini gksteren bir radyasyon ve hastalik zinciri.

Sonraki Haber Yükleniyor...