Tgrt Haber

Kolombiya’da 6.6 büyüklüğünde deprem! Birçok ülkede hissedildi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
25 May 2023 08:37 - Güncelleme : 25 May 2023 08:40
Kolombiya’da 6.6 büyüklüğünde deprem! Birçok ülkede hissedildi
deprem,kolombiya

Son dakika haberi: Güney Amerika ülkelerinden biri olan Kolombiya’da 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Söz konusu sarsıntı birçok komşu ülkede hissedilirken şuana kadar haerhangi bir can veya mal kaybının yaşanmadığı kaydedildi.

Kolombiya’da meydana gelen deprem ajanslara son dakika olarak düştü. Anadolu Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre ülkenin jeoloji servisi olan SGC yayımladığı raporda Kolombiya’nın Acandi kasabasına 41 kilometre uzaklıkta Karayip Denizi'nde olan 6,6 büyüklüğündeki deprem meydana geldiği kaydedildi. Söz konusu sarsıntının yerel saatte 10.05’te ve yerin 30 kilometre derinliğinde gerçekleştiği bildirildi.

CAN VE MAL KAYBI YOK…

SGC, dakikalar sonra merkez üssü Karayip Denizi'nde 4,6 büyüklüğünde başka bir deprem daha olduğunu belirtti. Ulusal Afet Risk Yönetimi Birimi, deprem nedeniyle şu ana kadar herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadığını açıkladı.

Sarsıntı Antioquia, Cordoba ve Choco yönetim bölgelerinde ve komşu ülke Panama'da da hissedildi.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...