Tgrt Haber

Kurşunlar duvarı delip geçti 9 yaşındaki çocuk böyle kurtuldu

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
15 May 2024 11:04 - Güncelleme : 15 May 2024 11:24

ABD'nin Teksas eyaletinde bir apartmana açılan ateşte çok sayıda kişi yaralandı. 9 yaşındaki bir çocuğun kurşunlardan saklanma anı ise kameraya yansıdı. 

ABD'nin olaylı eyaleti Teksas'ta bir bina, henüz kimliği bilinmeyen kişiler tarafından arabayla geçerken kurşunlandı. Olayda 4'ü çocuk 6 kişi yaralandı. 9 yaşındaki Errol Hill ise kurşunların hedefi olmaktan son anda kurtuldu. Errol'un o anlar evdeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kurşunlar duvarı delip geçti 9 yaşındaki çocuk böyle kurtuldu - 1. Resim

Kurşunların duvarın içinden geçip geldiğini söyleyen Errol, ''Bunun sadece havai fişek olduğunu sanıyordum ama çığlıkları duyunca dışarıya baktım'' dedi.

Kurşunlar duvarı delip geçti 9 yaşındaki çocuk böyle kurtuldu - 2. Resim

SAKLANARAK KURŞUNLARDAN KURTULDU

Evin kurşunlandığı anlarda Errol, kanepenin üzerinde oturuyordu. Seslerin gelmesiyle beraber cama doğru gittiğinde binanın kurşunlandığını fark edip kanepeye uzandı ve kanepenin önündeki çamaşır makinesi ona siper oldu. Kurşun seslerinin kesilmesiyle beraber annesinin yanına doğru koşmaya başladı. 

Kurşunlar duvarı delip geçti 9 yaşındaki çocuk böyle kurtuldu - 3. Resim

3 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN DURUMU AĞIR

Errol'un annesi MaryJane Gonzales, kırmızı araç gördüğünü, komşularından çığlık sesleri yükseldiğini anlattı. Doktor olan Gonzales, yardım için dışarı koştuğunda durumu en ağır olan yaralının 3 yaşındaki bir çocuk olduğunu ifade etti. 

Kurşunlar duvarı delip geçti 9 yaşındaki çocuk böyle kurtuldu - 4. Resim

POLİS ŞÜPHELİLERİN PEŞİNDE

Fort Worth Polis Departmanı ise olaya karışan şüphelileri aramaya devam ettiklerini bildirdi. Çatışmayla ilgili bilgisi olan herkesin, Fort Worth Polis Departmanı ile iletişime geçmesi istendi.

Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...