Tgrt Haber
Tgrt Haber

ABD'de siyasete giren Mehmet Öz’ün serveti ortaya çıktı

08 Nisan 2022 16:58 - Güncelleme : 08 Nisan 2022 17:00
ABD'de siyasete giren Mehmet Öz’ün serveti ortaya çıktı

Cumhuriyetçiler adına Pennsylvania’da senatörlük koltuğu için diğer cumhuriyetçi adaylarla yarışan Dr. Öz’ün servetinin detayları paylaşıldı. Senato’da koltuk mücadelesi veren Dr. Öz’ün kişisel servetinin 76 milyon dolar ile 300 milyon dolar arasında olduğu açıklandı.

Türk asıllı ABD’li doktor Mehmet Öz, Cumhuriyetçi Parti’den siyasete girmeye hazırlanıyor. Pennsylvania eyaletinden Senato’ya girmeye çalışan Öz’ün serveti ortaya çıktı. Ünlü ismin kişisel servetinin 76 milyon dolar ile 300 milyon dolar arasında olduğu açıklandı.

EMLAK ZENGİNİ ÇIKTI

Doktor Öz’ün servetinin bazılarının eşi ile ortak olduğu bazılarının ise kendisinin üstünde olduğu ifade edildi. Öz’ün Pennsylvania’daki ünlü akaryakıt şirketi Wawa’da büyük bir hissesi olduğu belirtildi. Dr. Öz’ün ayrıca New Jersey, Pennsylvania, New Hampshire, Florida ve Türkiye’de de evleri olduğu aktarıldı.

123 BİN DOLAR ELDE ETTİ

Dr. Öz’ün “The Dr. Oz Show” isimli gündüz kuşağı programından 2.2 milyon dolar kazandığı ve Oz Media isimli medya şirketi aracılığıyla da 7 milyon dolar kazandığı açıklandı. Öte yandan Dr. Öz’ün geçen yıl Teksas’taki bir tıp derneğinde konuşma yaptığı ve bundan 120 bin dolar kazandığı açıklandı. Programında fıstığı öven Dr. Öz’ün California’da “Amerikalı Fıstık Üreticileri Derneği”nde konuşma yaptığı da kaydedilirken buradan da 125 bin dolar elde ettiği kaydedildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...