Tgrt Haber

Meksikalı siyasetçi Daniel Picazo çocuk ticareti yaptığı iddiasıyla yakılarak öldürüldü

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Haziran 2022 13:57 - Güncelleme : 14 Haziran 2022 14:12
Meksikalı siyasetçi Daniel Picazo çocuk ticareti yaptığı iddiasıyla yakılarak öldürüldü
meksika,Daniel Picazo

Meksika’nın Puebla kentinde çocuk ticareti yaptığı iddiası ile suçlanan Meksikalı siyasetçi Daniel Picazo ilk önce öfkeli kalabalık tarafından dövüldü daha sonra ise üzerine benzin dökülerek yakıldı. Yanarak hayatını kaybeden Daniel Picazo'nun ölümü ülkede büyük yankı uyandırırken yetkililer tarafından yapılan açıklamada saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldığı duyuruldu.

Kan donduran cinayet Meksika’da yaşandı. Meksikalı siyasetçi Daniel Picazo'nun Huauchinango kasabasına ziyarete gittiği sırada WhatsApp grup sohbetlerinde bir çocuğun kaçırılmasına karıştığına dair söylentiler kısa sürede yayıldı. İlk olarak 30 kişi tarafından saldırıya uğrayan Picazo daha sonra geniş bir alana götürülerek 200 kişilik kalabalık tarafından bir kez daha dövüldü.

POLİS ÖFKELİ KALABALIĞIN ELİNDEN ALAMADI

Öfkeli kalabalığı polis ekipleri sakinleştirmek ve durdurmak istesede başarılı olamadı. Saldırganlar Picazo’nun üzerine benzin dökerek yaktı. Yaşanan korku dolu anlarından ardından Picazo’nun cansız bedeni yetkililer tarafından alınarak ailesine teslim edildi.

SALDIRGANLARIN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Picazo’ya ailesi tarafından cenaze töreni düzenlenirken kongre üyesi Johanna Torress açıklamalarda bulundu. Picazo'nun ülkesine bağlı ve hayatında büyük hayalleri olan yetenekli biri olduğunu söyleyen Torress, “Rahatlaması ve ailesinin iyiliği için Tanrı'ya dua ediyorum” ifadelerini kullandı. Belediye meclisi saldırıyı onaylamadığını ve saldırganların yakalanması gerektiğini ifade ederken yetkililer çalışma başlatıldığını açıkladı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...