Tgrt Haber

Nehre düşenler bir daha çıkamadı! Köy halkının psikolojisi bozuldu

18 Nisan 2022 17:00 - Güncelleme : 18 Nisan 2022 16:55
Timsah saldırısından kurtulan insanların sayısı oldukça düşük.

Doğu Afrika'daki Tanzanya'da ocak ayından bu yana Afrika ülkelerinde en sık yaşanan saldırılar baş gösterdi. Bir köyde nehre düşen 6 kişi timsah saldırılarına maruz kalarak hayatını kaybetti. Köy halkının psikolojisi bozuldu.

Timsah saldırısından kurtulan insanların sayısı oldukça düşük.

Afrika ülkelerinde en sık yaşananlar sorunlar arasında yer alan vahşi hayvan saldırıları son zamanlarda arttı. Doğu Afrika'daki Tanzanya'da ocak ayından bu yana büyük bir korku yaşanıyor. Kimaramisale köyündeki nehre düşen 6 kişi bir daha o nehirden çıkamadı.

Ocak ve mart ayları arasında nehre düşen 6 kişiyi aç timsahlar paramparça etti. Yakınlarını kaybeden köylüler, hiçbir tedbir alınmayınca ayağa kalktı, yetkililere şikayette bulundular. 

Nehre düşenler bir daha çıkamadı! Köy halkının psikolojisi bozuldu

Yaşanan olayların ardından Tanzanya hükümeti, devreye girdi ve nehir kenarına güvenlik görevlileri yerleşti. Ayrıca vatandaşların bölgeden uzak durmasını istedi.

Diğer yandan kısa süre içerisinde art arda meydana gelen timsah saldırılarının, halkın psikolojisini bozduğu belirtildi. Köylülerin, timsah saldırılarını konuşmaktan kaçındığı ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...