Tgrt Haber

New York'ta patlama! O anlar saniye saniye kaydedildi

11 Nisan 2022 10:01 - Güncelleme : 11 Nisan 2022 10:16
New York'ta silahlı saldırılarda bir önceki yıla oranla yüzde 14,5 arttığı belirtiliyor.

New York'un en işlek bölgesi Times Meydanı'nda meydana gelen patlama sesi büyük paniğe neden oldu. Yüzlerce kişinin telaşla kaçışı kameralara yansıdı.

New York'ta silahlı saldırılarda bir önceki yıla oranla yüzde 14,5 arttığı belirtiliyor.

ABD’ninn New York eyaletinin en kalabalık bölgesi Times Meydanı'nda duyulan patlama sesleri büyük paniğe neden oldu. Patlama sesi sonrası çevredeki yüzlerce kişi koşarak bölgeden uzaklaştı. Panik anları çevredekiler tarafından saniye saniye kaydedildi. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler kısa sürede viral oldu.

PATLAMANIN NEDENİ BELLİ OLDU

Patlamadan hemen sonra olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Bir saldırı ihtimali üzerinde duran ekipler, kısa sürede olayı aydınlattı. New York İtfaiyesinden (FDNY) yapılan açıklamada olayın kablo arızası nedeniyle yaşandığı, söz konusu arızanın rögarda patlamanın meydana gelmesine neden olduğu bilgisine yer verildi. Patlamadan sonra 229 Batı 43. Cadde'de yüksek karbon monoksit seviyeleri tespit edildi.

New York’da suç oranı geçen yıla oranla yüzde 44,13 artmış durumda. Silahlı saldırıların da bir önceki yıla oranla yüzde 14,5 arttığı belirtiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...