Tgrt Haber

New York'taki saldırının şüphelisi James'in paylaşımları ortaya çıktı: Her şeyi öldürmek istiyorum

13 Nisan 2022 13:33 - Güncelleme : 13 Nisan 2022 13:51

ABD'nin New York kentinde Brooklyn'deki metro istasyonunda 23 kişinin yaralandığı saldırı sonrası polis, James isimli bir kişinin kamyonet üzerindeki delillerin olay mahallindeki bulgularla örtüştüğünü duyurdu. James'in saldırıdan önce çektiği Youtube videoları incelendi.

New York polisi, yaptığı açıklamada, siyahi Amerikalı olduğu belirtilen James'in olay yerine gelirken kullandığı kamyonet üzerinden elde edilen delillerin olay mahallindeki bulgularla örtüştüğünü söyledi.

Daily Mail'in haberine göre Brooklyn metrosu saldırısındaki kişinin YouTube kanalında New York'taki suçu kınayan, sosyal hizmet uzmanlarıyla olan kavgalarını detaylandıran, beyaz insanlara, Yahudilere ve iklim değişikliğine karşı öfkesini dile getiren yüzlerce video yayınladığı belirtildi.

''HER ŞEYİ ÖLDÜRMEK İSTİYORUM''

Şüphelinin güldüğü videolarda, dünyanın kendi gördüğü haliyle durumu hakkında nutuk atıyor ve şikayetlerini söylüyordu. James, "Görünürdeki her şeyi öldürmekle" insanları tehdit ettiği ve İkiz Kulelerin 11 Eylül'de asla uçaklarla düşürülemeyeceğini iddia ettiği ortaya çıktı.

James, New Jersey'de gittiği psikiyatrik tesislere atıfta bulunarak, personelin kendisine yardım etmediğini ve kendisini daha tehlikeli hale getirdiğini söyledi.

NEFRET DOLU PAYLAŞIMLAR

James’in "Artık 63 yaşındayım, nefret dolu, öfke dolu ve acı doluyum." sözleri ortaya çıktı. Şüphelinin en son videosu saldırıdan bir gün önce yayınlandı. Saldırıdan önce James'in "Unutmayalım ki, insanları öldürmek istediğimi söyleyebileceğim çok şey yaşadım." diyerek videoyu çekmeye devam ettiği belirtildi.

New York'taki saldırının şüphelisi James'in paylaşımları ortaya çıktı: Her şeyi öldürmek istiyorum

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...