Tgrt Haber

Anne oğlunun yatağının kenarında bulduklarıyla TikTok'ta viral oldu

26 Temmuz 2021 11:26
Anne oğlunun yatağının kenarında bulduklarıyla TikTok'ta viral oldu
amerika,tiktok

Amerika'nın Kentucky eyaletine bağlı Lexington şehrinde yaşayan bir ailenin videosu TikTok'ta viral haline geldi. Anne, oğlunun yatağının kenarında bulduklarıyla şaşkınlığa uğradı.

ABD'nin Kentucky eyaletine bağlı Lexington şehrinde yaşayan Amanda Nighbert, genç oğlunun yatağının kenarına gizlediklerini bir TikTok videosuyla sosyal medyada sergiledi, video kısa sürede viral haline geldi. Nighbert, oğlunun odasını geçtiğimiz günlerde yeniden dizayn ettiğini söyleyerek TikTok'ta video çekti. Videoyu çeken anne, oğlunun yatağının kenarındakileri gördükten sonra ise neye uğradığını şaşırdı.

Anne oğlunun yatağının kenarında bulduklarıyla TikTok'ta viral olduThe Mirror'ın haberine göre, diyetisyene gitmeye başlayan oğlunun odasında çektiği videoyu paylaşan Amanda Nighbert, "Genç çocuğunuzun yatağının altını en son ne zaman temizlediniz?!!" yazdı.

Videoda çift kişilik yatağın kenarını görenin ağzı açık kalıyor. Yerde yığınla gevrek, cips paketleri, tatlıların ambalajları, kullanılmış kağıt tabaklar, boş şişeler vs vardı. Birkaç aile üyesi gelip bu çöpleri görükçe hepsi aynı derecede şok oluyor. Videonun sonunda ise dağınıklığı yapan oğlunun ortalığı temizlediği anlar var.

Anne oğlunun yatağının kenarında bulduklarıyla TikTok'ta viral olduAnnenin bu videosu TikTok'ta 17 milyondan fazla izlendi, milyonlarca beğeni alırken birçok TikTok kullanıcısı da yorumlar yaptı. Bir sosyal medya kullanıcısı, ''Dürüst olmak gerekirse iyiki böcek ya da herhangi bir haşereniz yok'', bir başka kişi ise ''Eğer odam bu halde olsaydı kelimenin tam anlamıyla annem beni öldürürdü'' yazdı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...