Tgrt Haber

Öldü sanılan adam ceset torbasında kıpırdamaya başladı

05 Temmuz 2021 13:00
Öldü sanılan adam ceset torbasında kıpırdamaya başladı
brezilya

Brezilya'da 71 yaşındaki adam, motosikletinden düştü ve bir daha kalkamadı. Öldü sanılan adam, ceset torbasına konuldu, torba kıpırdamaya başladı.

Brezilya'da motosikletle seyir halinde ilerleyen 71 yaşındaki adam, bir anda motordan düştü ve bir daha kalkamadı. Olay yerine polis ekipleri ve basın geldi. Pazara gitmeye çalışan adama ilk müdahaleyi tesadüfen oradan geçen bir sağlık ekibi müdahale etti. Fakat sağlık ekipleri, bir yaşam belirtisi göremeyince adam, ceset torbasının içine konuldu.

Polis ve adli tabipler olay yerinden ayrılınca ise oldukça ilginç bir olay yaşandı. Olay yerinde bulunan muhabir, ceset torbasının hareket ettiğini fark etti.

Gazeteci Geovanni Pereira yerel bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada olayı şu sözlerle anlattı:

''Ben geldiğimde torba sıkı sıkı kapalıydı ancak haber yapmak için torbanın yanına yaklaştığımda hareket etmeye başladı. Polislere hemen durumu bildirdim ve torbanın fermuarını açtılar.''

''Nefes almaya çalışıyordu. Henüz adli tabipler gelmemişti ve yardım etme içgüdüsüyle 10 dakika boyunca ona kalp masajı yaptım. Sağlık çalışanlarının da gelmesiyle hemen hastaneye kaldırıldı. Umarım yaşar'' şeklinde konuştu.

Fakat 71 yaşındaki adam hastanede hayatını kaybetti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...