Tgrt Haber

Ölen annesinin cesedini evde sakladı 6 yılda binlerce sterlin kazandı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: The Mirror
31 May 2023 09:22 - Güncelleme : 31 May 2023 09:39
Ölen annesinin cesedini evde sakladı 6 yılda binlerce sterlin kazandı
italya,emekli maaşı

İtalya'da 60 yaşında bir adam, 6 yıl boyunca ölen annesinin cansız bedeniyle aynı evde yaşadı. Polis, adamın evine baskın düzenledi ve gerçek ortaya çıktı. 

İtalya'nın Veneto bölgesinde yaşayan, 60 yaşında olduğu öğrenilen bir kişi, vefat eden annesini evinde sakladı. Üstelik bunu 6 yıl boyunca yaptı. Annesini tanıyan insanlara ise ülkesi Almanya'ya döndüğünü söyledi, kadının ölümünü herkesten sakladı. 

Yaşlı adamın annesini saklama sebebi ise emekli maaşı çıktı. Ölen annesini evde saklayarak 6 yıl boyunca emekli maaşını aldı. 

Ölen annesinin cesedini evde sakladı 6 yılda binlerce sterlin kazandı

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Polis, durumdan şüphelenip eve baskın düzenledi ve yaşlı kadının cansız bedeni evde bulundu. The Mirror'ın haberine göre, adamın bu yöntemle 6 yılda 156 bin sterlin kazandığı ortaya çıktı. Polis, eve baskın düzenlediği sırada ise adamın evde olmadığı fakat daha sonra kendi isteğiyle polise gidip teslim olduğunu ve suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

 

Kaynak: The Mirror
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...