Tgrt Haber

Putin 4 bölgeyi ilhak etti, liderlerle gövde gösterisi yaptı!

30 Eylül 2022 16:34 - Güncelleme : 30 Eylül 2022 17:27
Putin,ilhak,Ukrayna

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'daki 4 bölgeyi ilhakının ardından Donetks, Luhansk, Zaporojya ve Herson bölgelerinin liderleriyle gövde gösterisi yaptı. İlhak belgelerini imzalamasının ardından Putin, ilhak bölge liderleri ve salondakiler "Rusya, Rusya, Rusya" sloganları attı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın doğusundaki 4 bölgeyi ilhak ettiklerini açıkladı. Donetsk ve Luhansk sözde halk cumhuriyetlerinin ve Herson ile Zaporijya bölgelerinin Rusya'ya eklenmesi için dört anlaşmaya imza atan Rus lider, Batı'ya meydan okurken Türkiye'ye de ayrı bir parantez açtı.

İlhak imzasının ardından Donetks lideri Denis Pushilin, Luhansk lideri Leonid Pasechnik, Zaporojya lideri Evgeny Balitsky ve Herson bölgesinin liderleri Vladimir Saldo ile poz veren Putin, dünyaya gövde gösterisi yaptı.

Putin ve diğer liderler, "Rusya, Rusya, Rusya" sloganları attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...