Tgrt Haber

Eşini aldatan İngiliz Bakan evi terk etti

28 Haziran 2021 14:14
Eşini aldatan İngiliz Bakan evi terk etti
ingiltere,,mat hancock,,aldatma,

İngiltere Sağlık Bakanı Mat Hancock’un skandal görüntüleri hala gündemde yerini koruyor. Görevinden istifa eden bakan şimdi de eşini danışmanı için terk etti.

İngiltere'de Sağlık Bakanı Matt Hancock’un yasak aşk skandalı hala gündemdeki yerini koruyor. Eşi Martha Hancock'u kendisi gibi evli olan 3 çocuk annesi danışmanıyla aldatan Sağlık Bakanı Hancock önce görevinden istifa etti, şimdi de evi terk etti.

Uğruna 15 yıllık evliliğini bitiren Matt Hancock'un Gina Coladangelo ile İlişkisi ciddi şekilde ilerliyor.

Evli ve üç çocuk babası olan Sağlık Bakanı Matt Hancock'un The Sun’ın elde ettiği görüntülerde evli danışmanı ile öpüşmesi kameraya yansımıştı. İngiliz medyasında ve dünya basınında manşetlere taşınan görüntüler sonrası Matt Hancock istifa etmişti.

Eşini aldatan İngiliz Bakan evi terk etti

SKANDAL GÖRÜNTÜLER NASIL SIZDI?

Peki, İngiltere Sağlık Bakanını istifaya götüren öpüşme görüntüsü nasıl sızdı? Görüntülerin medyaya nasıl sızdırıldığına ilişkin bir iç soruşturma başlatıldı. Ofise güvenlik kamerasının neden kurulduğu araştırılıyor. Ayrıca kameranın 2017 yılından beri orada olduğu ortaya çıktı. Bir polis kaynağı, görüntülerin şantaj konusunu gündeme getirdiğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...