Tgrt Haber

Savaşın gölgesindeki mutluluklar... Gazze'de toplu nikah töreni düzenlendi

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: Anadolu Ajansı
04 May 2024 11:22 - Güncelleme : 04 May 2024 11:49

İsrail'in abluka altına alarak yoğun saldırılar gerçekleştirdiği Gazze Şeridi'nin Han Yunus kentinde toplu nikah töreni düzenlendi.

Gazze Şeridi'nin güneyinde yer alan Han Yunus kentindeki ''Regional Park''ta düzenlenen toplu nikah törenine çok sayıda Filistinli katıldı.

İsrail'in saldırılarında yaralanan ve ayağına platin takılan Muhammed Said Ebu Sarrar ve Gazzeli nişanlısı Rende de dünya evine girdi.

Savaşın gölgesindeki mutluluklar...Gazze'de toplu nikah töreni düzenlendi - 1. Resim
Muhammed Said Ebu Sarrar ve Gazzeli nişanlısı Rende

"HER ŞEYE RAĞMEN EVLENSİNLER"

Damat Ebu Sarrar yaptığı açıklamada, ''43 yaşındayım, bugün toplu nikah töreninde evleneceğiz. Tüm Gazzeli gençlere mesajım her şeye rağmen evlensinler, hiç ertelemeye gerek yok, tüm gençler evlensin'' dedi.

Gelinin babası ise, "Bugün oğlum damat Ebu Sarrar, kızım Rende ile evlenecek. Umarım güzel bir evlilikleri olur ve Allah onlara hayırlı evlatlar nasip eder'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...