Tgrt Haber

Siyasette 'botoks' gündemi: Çipras yeni kaşlarıyla gündeme damga vurdu

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Hellas Post
02 May 2023 11:28 - Güncelleme : 02 May 2023 11:49
Siyasette 'botoks' gündemi: Çipras yeni kaşlarıyla gündeme damga vurdu
aleksis çipras,yunanistan,botoks

Türkiye gibi adım adım seçime giden Yunanistan'da ana muhalefet lideri Aleksis Çipras'ın botoksu gündemi oyaladı. Çipras, yeni kaşlarıyla dikkatleri bambaşka bir yönden üzerine çekti.

Yunanistan'da Radikal Sol İttifak'ın (SYRIZA) lideri Aleksis Çipras, 21 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlerle değil botoksuyla gündeme geldi. Hellas Post gazetesinin haberinde gündem Çipras'ın botoksuydu. Ülkedeki Super Katerina programının sunucusu Katerina Kainourgiou, canlı yayında yaptığı görüşmeyi anlattı. YouTube'da da yayın yapan Kainourgiou, Çipras'ın botoksla kaşlarını kaldırttığını söyledi.

Çipras'ı tanımakta zorluk çektiğini söyleyen yayıncı, bir süre sonra bu duruma alıştığını hatta 'çok çekici' göründüğünü belirtti. Kainourgiou, "Ama siyasette botoks olmaz, aslında demek istediğim bu" ifadelerini kullandı.

Siyasette 'botoks' gündemi: Çipras yeni kaşlarıyla gündeme damga vurdu

''UZAY YOLU'NDAKİ SPOCK'A BENZİYOR''

Ülkenin tanınmış şovmenlerinden Takis Zaharatos da Çipras'ın botoks işlemiyle ilgili yorum yaptı. Zaharatos, Çipras'ın botokslu halini ünlü bilimkurgu dizisi Uzay Yolu'ndaki Spock karakterine benzetti. 

Öte yandan 48 yaşındaki Çipras,  21 Eylül 2015 - 8 Temmuz 2019'da Yunanistan Başbakanı olarak görev yapmıştı. Fakat SYRIZA, 2019'daki seçimleri mevcut Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in başında olduğu Yeni Demkorasi Partisi (YDP) karşısında kaybetmişti.

Çipras, 1980'lerin sonunda Yunanistan Komünist Partisi'nin gençlik kollarında da yer almıştı.

Kaynak: Hellas Post
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...