Tgrt Haber

Son dakika! Kraliçe Elizabeth Covid-19'a yakalandı

20 Şubat 2022 14:50 - Güncelleme : 20 Şubat 2022 15:22
İngiltere Kraliçesi'nin son sağlık durumu herkesin merak konusu haline gelmişti...

Son dakika... İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, koronavirüse yakalandı. Kraliçe'nin hafif belirtiler gösterdiği öğrenildi.

İngiltere Kraliçesi'nin son sağlık durumu herkesin merak konusu haline gelmişti...

Buckingham Sarayından yapılan açıklamada, 95 yaşındaki Kraliçe Elizabeth'in Covid-19'a yakalandığı ve Kraliçe'nin hafif soğuk algınlığı semptomları gösterdiği belirtildi.

Açıklamada, Kraliçe'nin bu hafta Windsor'daki hafif düzeyde görevlerine devam etmeyi planladığı aktarılarak "(Kraliçe) Tıbbi yardım almaya devam edecek ve tüm uygun talimatları takip edecek." ifadesi kullanıldı.

İngiltere Veliaht Prensi Charles'ın 10 Şubat'ta ikinci kez Covid-19'a yakalandığı ve sonrasında eşi Cornwall Düşesi Camilla'nın da testinin pozitif çıktığı açıklanmıştı.

ELIZABETH'İN SON HALİ

Kraliçe Elizabeth, geçtiğimiz günlerde Windsor Şatosu'nda kameraların önüne çıktı. Yeni Savunma Hizmetleri Sekreteri Tümgeneral Eldon Millar ve selefi Tuğamiral James Macleod ile bir araya gelen II. Elizabeth, görüntülerde üzerinde çiçekli bir elbise vardı.

Son dakika! Kraliçe Elizabeth Covid-19'a yakalandı

Dikkat çeken ayrıntı ise son dönemde doktorların tavsiyesi üzerine kullanmaya başlaması oldu. Kraliçe, bastonunu hiç elinden bırakmadı. Konuklarına 'Günaydın' diyen 2'nci Elizabeth, sol bacağını işaret ederek "Gördüğünüz gibi hareket edemiyorum" dedi. 

Kraliçe Elizabeth'in son zamanlarda kilo verdiği ve duruşunun değiştiği de dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...