Tgrt Haber

Sosyal medya fenomeni feci şekilde öldürüldü! Parçaları çöp torbasında...

30 Mart 2022 16:11 - Güncelleme : 30 Mart 2022 16:26
Sosyal medya fenomeni feci şekilde öldürüldü! Parçaları çöp torbasında...

İtalyan sosyal medya fenomeni Carol Maltesi, feci şekilde öldürüldü. Maltesi'nin cansız bedeninin parçaları çöp torbasında bulundu.

26 yaşında, bir çocuk annesi İtalyan sosyal medya fenomeni Carol Maltesi'nin, İtalya'nın Brescia şehrinin Borno ilçesinde parçalanmış cansız bedenine ait parçalar çöp torbasında bulundu. Polisler, fenomen Maltesi'nin kimliğinin vücudundaki dövmelerle teşhis edilebildiğini açıkladı.

Maltesi'nin komşusu, 43 yaşındaki Davide Fontana ile Maltesi'nin bir ilişkiye başladığını fakat daha sonra ayrıldıklarını söyledi. Polis, Fontana'dan şüphelenerek gözaltına aldı. Polisin daha sonra yaptığı açıklamaya göre, Fontana’nın bir tartışma sonrası Maltesi’yi öldürdüğünü kimliğini gizlemek için yüzünü yaktığını, cansız bedenini parçalara ayırdığını ve çöp torbalarına koyarak dondurucuda sakladığını söyledi.

Sosyal medya fenomeni feci şekilde öldürüldü! Parçaları çöp torbasında...

İtalyan Savcı Lorena Ghibaudo açıklamasında “Zanlı Davide Fontana, hala yaşıyormuş gibi görünmesi için Carol Maltesi’nin telefonunu kullanıyor ve hatta kirasını ödüyordu ama gerçekte zanlı onu öldürmüş ve vücudunu parçalara ayırmıştı” dedi. Zanlı Fontana bugün polis tarafından gözaltına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...