Tgrt Haber

Toz fırtınası felakete neden oldu! 21 araç birbirine girdi: Feci kazada 6 kişi hayatını kaybetti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Temmuz 2022 13:25 - Güncelleme : 16 Temmuz 2022 13:42
Toz fırtınası felakete neden oldu! 21 araç birbirine girdi: Feci kazada 6 kişi hayatını kaybetti
ABD,Kaza

ABD’nin Montana eyaletinde etkili olan şiddetli toz fırtınası nedeniyle 21 araç birbirine girdi. Feci kazada, 6 kişi hayatını kaybetti.

ABD’nin Montana eyaletindeki dün akşam saatlerinde hızı 60 kilometreyi aşan rüzgarların toz fırtınasına neden oldu. Fırtına nedeniyle görüş mesafesinin sıfıra düştüğü Interstate 90 otoyolunda feci bir kaza yaşandı. Kazada, 6 kişi hayatını kaybettiği açıklandı.

Montana Otoyol Devriyesi Çavuşu Jay Nelson, “Görünüşe göre şiddetli rüzgar, görüş mesafesini sıfıra indiren bir toz fırtınasına neden oluyor” dedi.

KAZA BÖLGESİNDE İNCELEMELER DEVAM EDİYOR

Montana Başsavcısı Austin Knudsen tarafından kazayla ilgili yapılan açıklamada, "Montana Otoyol Devriyesi diğer ilk müdahale ekipleriyle birlikte olay yerinde ve kazayı araştırıyor. Hayatını kaybeden kişilere ve sevdiklerine saygı duyulması amacıyla uygun görüldüğünde daha fazla bilgi paylaşacağız” ifadeleri kullanıldı.

Olay yerindeki ekiplerin enkaz temizleme çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...