Tgrt Haber

Tuvalet kağıdı tasarrufu! Elon Musk'ın Twitter kararları duyanları şoke etti

02 Ocak 2023 12:18 - Güncelleme : 02 Ocak 2023 12:49
Tuvalet kağıdı tasarrufu! Elon Musk'ın Twitter kararları duyanları şoke etti
twitter,elon musk

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, yeni satın aldığı Twitter'ın gereksiz harcamalardan kurtarılması adına bütçe kısıtlamalarına gitti, şirkette tuvaletlerin bile temizlenmediği iddia edildi.

Geçtiğimiz aylarda en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Twitter'ı satın alan Elon Musk, şirketi, 'gereksiz harcamalardan kurtarma' çalışmalarında sınır tanımamaya başladı. Dünyanın en zengin insanı olan Musk, geçtiğimiz hafta katıldığı bir Twitter sohbet odasında, 'harcamaları çılgınlar gibi keserek' şirket bütçesini 3 milyar dolarlık açıktan kurtardığını ifade etmişti, Musk'ın bunu nasıl gerçekleştirdiği duyanları şoke etti.

New York Times'ın haberine göre, Elon Musk, bütçe kısıtlamalarına Twitter ofislerindeki temizlik harcamalarını da kattı hatta temizlik ve güvenlik görevlilerini Seattle'daki Twitter ofisinde işten çıkardı.

''ÇALIŞANLAR TUVALET KAĞIDINI EVDEN GETİRİYOR''

Şirket çalışanları, toplanmayan yemek çöplerinin küflenmeye başladığını ve tuvaletlerin temizlenmemesinin ofiste ciddi hijyen sorunlarının ortaya çıkmasına neden olduğunu söyledi:

''Yemek siparişi artıklarının kokusu katlara yerleşti. Tuvaletler pislendi. Temizlik görevlileri gönderildiğinden beri bazı çalışanlar evden kendi tuvalet kağıdını getiriyor.''

Tuvalet kağıdı tasarrufu! Elon Musk'ın Twitter kararları duyanları şoke etti

EVDEN ÇALIŞMALARINI İSTİYOR

Bir başka haber sitesi Platformer, Twitter ofislerini kapatmayı ve personelin evden çalışmasını isteyen Musk'ın iş yerlerini kendi haline bıraktığını öne sürdü.

NBC'nin haberine göre Musk, temizlik görevlilerini bu ayın başında bir anda işten çıkarmıştı. Temizlik görevlileri, maaş artışı talep ettikten sonra hiçbir uyarı olmaksızın sözleşmelerinin feshedildiğini öğrendiklerini belirtmişti.

Kaynak: NYT
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...