Tgrt Haber

Uçağa yetişmek için hırsızlık yaptı! Polis bile olayı 'benzersiz' buldu

26 May 2023 09:17 - Güncelleme : 26 May 2023 09:53
hırsız,abd,uçak

ABD Güney Illinois Gaziler Havalimanı'nda akıllara durgunluk veren hırsızlık olayı yaşandı. Timothy J. Baggott adındaki hırsız uçağa yetişmek için havaalanına çaldığı kepçeyle gitti.

ABD’nin Güney Illinois Gaziler Havalimanı'nda bir hafta önce ilglinç bir olay meydana geldi. Uçağına yetişmek isteyen Timothy J. Baggott adındaki hırsız, havaalanına çaldığı kepçeyle gitti. Daha sonra Nevada'da yakalanan Baggott, tutuklandığı mahkemece serbest bırakıldı.

YERİNDE DURMUYOR

Ancak hırsız, bir gün sonra farklı bir aracı çalmaktan tekrar tutuklanarak Elko County Hapishanesi'ne yerleştirildi.

ARABADAN GİTAR KUTUSU ÇIKARMIŞ

Williamson County Şerif Bürosu'ndan yapılan açıklamada ve bölgedeki güvenlik kamerasının saniye saniye kaydettiği görüntülerde, adamın kepçeyle havalimanına geldiği ve aracı otoparka bıraktığı görülüyor. Ardından araçtan çıkardığı gitar kutusuyla Oregon'ın Portland kentine giden uçağına yöneliyor.

16 KİLOMETRE YOL YAPMIŞ

CBS News'te yer alan habere göre polisler, otoparkta bir kepçe olduğu yönündeki ihbara cevap vererek havalimanına gitti. Aracın asıl sahibi de kısa süre sonra otoparka ulaştı.

Williamson County Şerif Bürosu'ndan Şerif Jeff Diederich, kepçenin çalınmadan önce havalimanından yaklaşık 16 kilometre uzaktaki bir şantiyede olduğunu bildirdi. Şerif Diederich hırsızlığı "benzersiz" diye niteledi.

Kaynak: CBS News
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...