Tgrt Haber

ABD Donanması'ndaki UFO görüntülerini yayımlama talebine 2 yıl sonra cevap

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: TRT Haber
13 Eylül 2022 09:55 - Güncelleme : 13 Eylül 2022 10:12
ABD Donanması'ndaki UFO görüntülerini yayımlama talebine 2 yıl sonra cevap
abd,ufo

ABD Donanması, ellerinde hiç yayımlanmamış UFO görüntülerinin olduğunu belirtti. Görüntülerin ulusal güvenliğe zarar verme ihtimali olduğu için yayımlanmadığını belirten donanma, bu kararından vazgeçmedi.

Yıllardır süre gelen gizem Tanımlanamayan Uçan Cisimler (UFO) hakkında ABD Donanması yeni açıklamalarda bulundu. Donanma, UFO'lar hakkında ellerinde görüntüler olduğunu fakat şimdiye kadar hiç yayımlamadıklarını belirtti. 2020 yılında da Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı CIA'in UFO'larla ilgili binlerce belgesi erişime açıldı, belgelerde uçan gizemli cisimlerle ilgili bazı olaylar yer aldı.

Hükümete bağlı The Black Vault sitesi belgelerin yayımlanmasının ardından Amerikan Donanmasından da ellerindeki görüntüleri paylaşmasını talep etti. İki yılın ardından gelen cevap ise olumsuz oldu. ABD Donanması, UFO'lara ait ellerinde hiç yayımlanmamış görüntüler bulunduğunu açıkladı. Ancak bu görüntülerin ulusal güvenliğe zarar vereceği ifade edilerek yayımlanmayacağı belirtildi.

ABD Donanması'ndaki UFO görüntülerini yayımlama talebine 2 yıl sonra cevap

2019'da Pentagon'un, pilotların eğitim uçuşları sırasında kaydettiği görüntüler medyaya yansımıştı. Görüntülerde hava sahasındaki tanımlanamayan nesneler dikkati çekmişti.

Kaynak: TRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...