Tgrt Haber

Erdoğan'ın karşısına çıkan Putin'in dublörü müydü? Ukrayna'dan ilginç iddia!

24 Temmuz 2022 15:03 - Güncelleme : 24 Temmuz 2022 15:28
vladimir putin,rusya,tahran

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Tahran'daki 3'lü zirvenin etkisi hala sürerken Ukrayna ilginç bir iddia ortaya attı. Putin'in Tahran'a dublör götürdüğünü iddia eden Ukrayna, kırmızı halıdaki yürüyüşüne dikkat çekti.

Geçtiğimiz hafta İran'ın başkenti Tahran'da Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rus lider Putin ve İran Cumhurbaşkanı Reisi bir araya geldi. Liderler hem ikili hem de üçlü görüşmeler gerçekleştirdi. Bu görüşmeler Batı medyasında da büyük yankı uyandırdı en çok konuşulanlardan biri ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Rus lider Putin'i bekletmesiydi. Putin ile görüşmeye geç gelerek "2020'nin intikamını aldı" yorumlarının yapılmasına neden olan Erdoğan, bu görüşmelerde Suriye'ye olası askeri operasyonu da gündeme getirdi. Fakat bu görüşmelerden günler sonra dikkat çekici bir iddia Ukrayna'dan geldi.

Erdoğan'ın karşısına çıkan Putin'in dublörü müydü? Ukrayna'dan ilginç iddia!

''SİZCE BU PUTİN Mİ?''

Ukraynalı tümgeneral Kirilo Budanov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Tahran'a bir dublör getirdiğini, Rus uçağının İran'a iniş yapmasının ardından dublörün kırmızı halıdan geçerek yetkililerle bir araya geldiğini iddia etti. Aynı iddiayı Ukrayna istihbaratı da öne sürdü ve Putin'in dublör kullanmış olabileceğini öne sürdü. Bu iddiaların ardından sosyal medyada gündem olan Putin'in topallayarak yürüyüşü yeniden konuşulmaya başlandı, normalden çok daha hızlı hareket ederek kameralar önünde görüntülenmek istemediği iddia edildi.

Erdoğan'ın karşısına çıkan Putin'in dublörü müydü? Ukrayna'dan ilginç iddia!

Konuyla ilgili Ukrayna'nın haber kanalı 1+1'e konuşan Budanov, "Ben sadece size ipucu vereceğim. Lütfen Putin'in uçaktan indiği anın görüntülerine bakın. Sizce bu Putin mi?" diye sordu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...