Tgrt Haber

Ukraynalı komutan Türk SİHA'sı Bayraktar ile Rusya'ya meydan okudu

26 Şubat 2022 01:20 - Güncelleme : 26 Şubat 2022 18:17
Ukraynalı komutanın sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Rusya’nın işgal operasyonu başlattığı Ukrayna’da savaş ikinci gününü bıraktı. Ukrayna’nın farklı noktalarından gelen patlama ve silah sesleri sonrası Ukraynalılar sığınaklara yerleşti. Rus ordusuna karşı savaşan Ukrayna ordusu işgalcilere seslenerek "Bayraktarları beğendiniz mi? Başınızın tepesinde uçuşan nedir" ifadelerini kullandı.

Ukraynalı komutanın sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik işgalinin ikinci gününde bölgede silah ve bomba sesleri yükseliyor. Rusya'nın çok kısa sürede ele geçireceği öngörülen Ukrayna'nın Rus güçlerine karşı koyduğuna ilişkin görüntüler geliyor.

İŞGALCİ RUS ORDUSUNA SESLENDİLER

O görüntülerden birisi ise sosyal medyada gündem oldu. Ukrayna Silahlı Kuvvetleri saha komutanın işgalcilere seslendiği ve "Bayraktarları beğendiniz mi? Sizce başınızın tepesinde uçuşan nedir? Sizinle savaşmak için her şeyimiz var. En iyisi teslim olun. Şimdilik esir alıyoruz. Şansınız varken kaçın." dediği ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...