Tgrt Haber

Ünlü futbolcu ve aktör O.J. Simpson hayatını kaybetti 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
11 Nisan 2024 18:13 - Güncelleme : 11 Nisan 2024 18:38
Ünlü futbolcu ve aktör O.J. Simpson hayatını kaybetti 

Son dakika haberi... Eşini ve yanındaki bir arkadaşını öldürdüğü iddiasıyla yargılanan ve beraat kararıyla çok konuşulan Amerikan futbolunun eski yıldızı ve aktöre O.J Simpson, hayatını kaybetti. 

Eski eşini ve erkek arkadaşını öldürdüğü iddiasıyla yargılanan ve tarihe 'asrın davası' olarak geçen olayın başrolü, aktör ve Amerikan futbolunun ünlü ismi O. J. Simpson, 76 yaşında hayatını kaybetti.

Simpson'ın 1995'te televizyondan canlı yayımlanan davası, dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından takip edilmişti. Bu dava tarihe 'asrın davası' olarak geçmişti. 

Ünlü futbolcu ve aktör O.J. Simpson hayatını kaybetti  - 1. Resim

AİLESİ DUYURDU

O. J. Simpson'ın ailesi sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı açıklamada 10 Nisan’da O.J. Simpson’ın kanserlere olan savaşına yenik düştüğü belirtildi. 

Açıklamanın devamında "Etrafı çocukları ve torunlarıyla çevriliydi. Ailesi, bu zor günlerde sizden mahremiyet isteklerine saygı göstermenizi rica ediyor" denildi.  

O.J. Simpson, daha sonra Las Vegas’ta “silahlı soygun” ve “adam kaçırmak için komplo kurmak” suçlamalarından hüküm giydi. Simpson’ın dokuz yıl cezaevinde kaldı, şartlı tahliye ile hapisten çıktı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...