Tgrt Haber

Venezuela'da korkunç cinayet: Gözlerini çıkarıp satmak için...

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: El Nacional
31 May 2023 12:09 - Güncelleme : 31 May 2023 12:32
Venezuela'da korkunç cinayet: Gözlerini çıkarıp satmak için...
venezuela,cinayet

Venezuela'da korkunç bir cinayet meydana geldi. İki genç, kandırdıkları kızı vahşice katlettiler. Cinayetin sebebi de duyanların kanını dondurdu.

Venezuela'da bir tıp öğrencisi kan donduran bir cinayetle katledildi. Adının Duibraska Andreína Rivas Romero olduğu öğrenilen genç kız tıp öğrencisiydi. Kendisi gibi tıp öğrencisi olan Vargas, genç kızı kandırdı ve nehire davet etti. Genç kızı orada bıçakla öldüren iki zanlı, gözlerini de satmak için çıkardı. Zanlıların sonrasında ise Romero'nun cesedini ve cinayet silahını nehre attıkları belirtildi.

Venezuela'da korkunç cinayet: Gözlerini çıkarıp satmak için...

ÖLDÜRDÜKLERİ KIZIN EVİNE GİTTİLER

Şüphelilerin, kendilerini ele vermemek için Romero'nun evine geri döndükleri ve ailesine onun nerede olduğunu bilmediklerini söyledikleri ortaya çıktı.

Polis, şüphelilerin Valera'da tutuklandığını ve şu anda Trujillo Eyalet Kamu Savcılığı'nın kontrolünde olduklarını bildirdi. El Nacional'in haberine göre, suçları tespit edilen 19 yaşındaki José Gregorio Hernández Vargas ve 21 yaşındaki Kleiver Omar Linares Rondón, Romero'nun vahşice öldürülmesi suçundan tutuklandı.

 

Kaynak: El Nacional
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...