Tgrt Haber

Yaşadığı dehşeti anlattı: 6 metre uzunluğundaydı beni ısırdı ve tükürdü!

17 Temmuz 2022 12:42 - Güncelleme : 18 Temmuz 2022 16:04
Yaşadığı dehşeti anlattı: 6 metre uzunluğundaydı beni ısırdı ve tükürdü!
abd,köpekbalığı

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde okyanusta yüzdüğü sırada dehşeti yaşayan Steve Bruemmer, haftalar sonra hastaneden taburcu oldu ve o dehşet anlarını anlattı.

Geçtiğimiz haziran ayında Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde bulunan Pacific Grove şehrinde Steve Bruemmer, okyanusta yüzdüğü sırada başına korkunç bir olay geldi. 6 metre uzunluğunda olduğu tahmin edilen beyaz köpekbalığı, Bruemmer'ın bacağını, karnını ve kollarını ısırdı. O anda orada bulunan bir hemşire ve polis talihsiz adamın yardımına koştu ve köpekbalığından kurtulan Bruemmer, hastanede tedavi altına alındı. 

Natividad Tıp Merkezi'nden Dr. Nicholas Rottler, köpekbalığı dişlerini bir milimetre daha geçirseydi karındaki atardamarı keseceğini söyleyerek ''Çok daha kötü olabilir, Bruemmer sudan çıkamayabilirdi.'' dedi.

Yaşadığı dehşeti anlattı: 6 metre uzunluğundaydı beni ısırdı ve tükürdü!

''BENİ TÜKÜRDÜ''

Hastanede 3 hafta boyunca tedavi gören Bruemmer, evinin yolunu tuttuğu sırada yaşananları anlatırken ''Köpekbalığı beni tükürdü'' diyerek olaya ilişkin şunları anlattı:

''Ben fok değilim. Beni fok sandı. Biz onların yiyeceği değiliz. Yanımda bana bakıyordu. Beni tekrar ısırabileceğini düşündüm. Bu yüzden elimle itip tekmeledim ve gitti.''

Hastanede kendisine 28 ünite kan verildiğini söyleyen Bruemmer, kan bağışçılarına teşekkür etmeyi de unutmadı.

Öte yandan taburcu edildiği gün bir videosu yayımlanan Bruemmer'ın "Shark Attack Survivor" (Köpekbalığı Saldırısından Kurtuldu) yazan bir tişört giymesi ise dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...