Tgrt Haber

Yolda görenler hayret etti: Ekipler peşine düştü, kimse elini bile süremedi! Anormal davranışlarının nedeni herkesi üzdü

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
27 Mart 2024 11:46 - Güncelleme : 27 Mart 2024 11:53

Güney Kore sokaklarında kaydedilen görüntüler şaşkına çevirdi. Hayvanat bahçesinden kaçan deve kuşu trafiği birbirine kattı. Polis ekiplerinin peşine düştüğü hayvanın sergilediği anormal davranışların nedeni ise herkesi üzdü.

Güney Kore'de kaydedilen görüntüler izleyenleri şaşırttı. Hayvanat bahçesinden kaçan deve kuşu polis ekiplerini peşine taktı. Sokak ve caddelerde koşan hayvan yolların altını üstüne getirdi. 

"Tadori" adlı bu 4 yaşındaki deve kuşunu görenler hemen durumu ekiplere bildirdi. Hayvanı araçla takip eden ekipler, ona hayvanat bahçesine kadar eşlik etti. 

Polis kovaladıkça o kaçtı! Kilometrelerce böyle koştu... Anormal davranışlarının nedeni dikkat çekti

ANORMAL DAVRANIŞLARININ NEDENİ BELLİ OLDU

Hayvanat bahçesinden kaçan deve kuşunun geçtiğimiz ay eşini kaybettiği, bu yüzden davranışlarının anormal olduğu ifade edildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...