Tgrt Haber

Yarın okul var mı? 5 Mayıs Perşembe okul açılacak mı? Öğrencilerin gözü Milli Eğitim Bakanlığı'nda!

Editör: Zehra Erdin / Kaynak: TGRT Haber
04 May 2022 13:40 - Güncelleme : 04 May 2022 13:49
Bayram tatili sona ererken öğrenciler ''Yarın okul var mı?'' sorusunun cevabını merak ediyor.

Ramazan Bayramı dolayısıyla 3 günlük bayram tatili ardından gözler ‘’Yarın okul var mı? 5 Mayıs Perşembe okul açılacak mı?’’ sorularına çevrildi. Bayram tatili sona ererken milyonarca veli ve öğrenci Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gelecek açıklamaya odaklandı.

Bayram tatili sona ererken öğrenciler ''Yarın okul var mı?'' sorusunun cevabını merak ediyor.

Ramazan Bayramı son gününde öğrenciler ''5 Mayıs Perşembe okul var mı?'' sorusunun cevabını arıyor. Ramazan Bayramı resmi tatili bitmesiyle okulların açılması beklenirken diğer yandan gözler Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gelecek açıklamaya odaklandı.

YARIN OKUL VAR MI?

Ramazan Bayramı 2 Mayıs Pazartesi günü başladı. 3 günlük resmi tatilin ardından öğrenciler ‘’Yarın okul var mı?’’ sorusunun cevabına odaklandı. Veli, öğretmen ve öğrenciler 5 Mayıs Perşembe ve 6 Mayıs Cuma günlerinde eğitime ara verilip verilmeyeceğini merak ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı konu ile ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

Buna göre 5 Mayıs Perşembe günü okul açılacak.

Yarın okul var mı? 5 Mayıs Perşembe okul açılacak mı? Öğrencilerin gözü Milli Eğitim Bakanlığı'nda!

5 MAYIS PERŞEMBE OKUL VAR MI?

Ramazan Bayramı tatili sona eriyor. Eğitime resmi tatil dolayısıyla pazartesi, salı ve çarşamba günü ara verildi. Öğrenciler bayram tatili ardından ‘’5 Mayıs Perşembe ve 6 Mayıs Cuma tatil mi?’’ sorusuna odaklandı. Hükümet tarafından bayram tatili 9 güne bağlanmadı.

Bu nedenle okullar Perşembe günü başlayacak.

YAZ TATİLİ NE ZAMAN?

Ramazan Bayramı ile eğitime ara veren öğrenciler ‘’Yaz tatili ne zaman?’’ sorusunun cevabını merak ediyor. Milli Eğitim takvimine göre yaz tatili 17 Haziran Cuma günü başlayacak. Böylece 7 Şubat 2022 Pazartesi başlayan ikinci dönem, 17 Haziran 2022 cuma günü son bulacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...