Tgrt Haber

Cem Küçük'un programında altın çıkışı! Uzman isimden yüzde 50 artış sinyali

21 Şubat 2024 09:25 - Güncelleme : 21 Şubat 2024 15:31
altın fiyatları,cem küçük,altın

TGRT Haber ekonomi editörü Yaprak Hırka Yıldız, altın yatırımcılarına sinyal verdi. Yüzde 50 oranda altın fiyatlarında artış beklendiğini Cem Küçük programında duyurdu. İşte altın fiyatlarındaki hareketlenme...

TGRT Haber ekranlarında Günaydın Türkiye programının sunucusu Cem Küçük'ün yayınına bağlanan TGRT Haber ekonomi editörü Yaprak Hırka Yıldız, altın fiyatları hakkında önümüzdeki döneme ait senaryonu açıkladı. Uzman ismin en dikkat çekici açıklaması ise piyasaların durgunluğu oldu. Ekonomi uzmanına göre piyasalardaki baskılamanın devamı altın fiyatlarında yüzde 50 artışları beraberinde getirebilir. 

ALTIN FİYATLARI YÜZDE 50 ARTABİLİR!

Ons altın fiyatlarında günde güne artış devam ederken uzman ekonomi editörü Yaprak Hırka Yıldız, yatırımcılara gelecek senaryoyu çizdi. CİTİ'ye göre yaklaşık 1 yıl içinde yaşanacak artışı hatırlatan Yıldız, bunun en büyük nedeninin küresel piyasalardaki durgunluk kaynaklı olduğunu hatırlattı. 

Altın fiyatları yüzde 50 artabilir! Cem Küçük'ün programında yatırımcılara uyarı - 1. Resim

ABD makro verilerindeki sıcak hareketlenme dolardaki yükseliş yerini altın fiyatlarına bıraktı. Dolar endeksi 104 olan ons altın 2.031 dolar civarında işlem görüyor. Bu rakamlar her gün birer basamak yükselişte.

Altın fiyatları yüzde 50 artabilir! Cem Küçük'ün programında yatırımcılara uyarı - 2. Resim

Gram neredeyse günü rekor fiyatlarla kapatıyor. Zirveye yükselen gram altın 2.019 liranın üzerine çıkarken Yıldız şu açıklamalara ayrıca yer verdi:

"Küresel piyasalara baktığımızda uzunca bir zamandır altın fiyatlarının baskılandığını görüyoruz. Piyasalarda küresel bazda bir durgunluğun olduğunu söyleyebiliriz. Bu durum altın fiyatlarını yukarı yönlü hareket ettirecektir."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...